Sundhed og trivsel for børn med overvægt og deres familier

Foreningen FitforKids arbejder med at udvikle deres sundhedsforløb for børn og familier og vil kombinere holdtræning med onlinetilbud

FitforKids er en frivillig forening, der tilbyder sundhedsforløb for børn, der er overvægtige. Foreningen er i gang med at udvide deres indsats til en familielivsstilsindsats. I denne proces har foreningen fokus på at involverer forældre mere i indsatsen og på at udvikle og implementere et online univers, som familierne kan anvende i deres hverdag.

SocialRespons støtter foreningen i udviklingsprocessen ved at indsamle viden og erfaringer fra familier, frivillige og samarbejdspartnere, som bringes i spil med ansatte og ledelse bl.a. på en analyseworkshop. Formålet er at kvalificere foreningens indsats og omstilling til en familieintervention, så aktiviteterne kommer børn og forældre til gode. Vi leverer afslutningsvis en rapport, som både tydeliggør koncept og resultaterne ved netop denne indsats samt påpeger udviklingspunkter og anbefalinger for det videre arbejde med udviklingen af familieinterventionerne.

Charlotte Bech Lau

Senioranalytiker // Phd


Lignende projekter